Followers

Ahad, 24 April 2011

Selamat Bertunang Asyraf Muslim & Noor Dayana

Semalam ( 23/04/2011 ) Asyraf Muslim dah selamat bertunang ngan Noor Dayana . Sama cantik , sama padan . Diorang bakal melansungkan pernikahan pada 1 Syawal nanti di Makkah . Bagus la tu , benda yang baik ni tak perlulah nak tunggu lama-lama .

Kat bawah ni aku tepek gambar AM dan tunangnya ... bila aku tengok lama2 tunang dia ni , muka dia sejibik macam muka kawan sekolah menengah aku dulu .... pelanduk dua serupa kot . Apa pun tahniah sekali lagi buat mereka berdua .










gambar copy kat forum cari , budiey , mstar


love *Tinie*

Khamis, 21 April 2011

Ashraf Muslim bakal bertunang....huhu..ada orang frust ke ?

23/4/2011 ni , Ashraf Muslim akan bertunang dengan seorang bakal doktor . Mesti ramai giler yang frust menonggeng bila dapat tau kisah ni kan ? Salah seorang nya adalah aku...huk huk...takde la... aku tumpang gembira je... perkara yang baik kan ?

Aku terbaca kat forum cari ...desas desus mengatakan ini lah wajah bakal tunang Ashraf ni .. cantik gak orang nya ... memang sepadan ...


Apa apa pun semoga majlis pertunangan mereka bakal berjalan lancar dan semoga ikatan pertunangan itu akan berpanjangan hingga ke jinjang pelamin ... Insyaallah ....

love *Tinie*

Rabu, 20 April 2011

32 week's checkup

semalam ( selasa ) aku gi checkup untuk kali ke 7 selepas sebulan aku miss ..sepatutnya 24/3/2011 hari tu aku gi klinik , tapi atas masalah yang tak dapat dielakkan , terpaksa la aku skip checkup tu .

Dan resultnya :

alb:- Nil
Gula :- Nil
HB :- 10.6
berat :- 65.5
bp :- 100/70

lepas tu kena jumpa doktor....hmmm..malas nak citer... kena marah je ... esok aku kena gi minum air gula , selepas beberapa kali tertangguh... ni skang ni aku dah start puasa selepas melantak roti jala ngan kuah kari yang ditebar dan dimasak oleh cik abang sayang ku.... aku tukang adun ngan siapkan bahan blend jer.... hahaha seronotnya jadi mak buyung... k lah...nanti aku update lagi...

tata titi tutu

love *Tinie*

Rabu, 6 April 2011

jiwa kacau

Lama aku tak update blog kan ? Entah..tiba- tiba aku takde idea... tambah plak ngan jiwa aku tengah kacau skang nih.... mood pun asyik ke laut je...otak pun weng ... serius.. bila kandungan aku dah masuk ke trimester ke 3 ni , aku makin lemab , makin malas ... gi opis pun pakaian ala-ala je... baju tak mecing langsung ngan tudung ..memang out lah.. sib baik anak2 aku macam faham keadaan aku ..dahlah apak eh jauh...diorang pun behave je... thanks my kids...ibu sayang kamu berdua...

luv u

huk..huk....tetiba tak tau nak wat ending camne....

love *Tinie*