Followers

Rabu, 28 September 2011

wordless wednesday

shayer dah shihat :)
Dah petang baru nak wordless wednesday  :p

love *Tinie*

Selasa, 27 September 2011

Nuffnang lagi


 Alhamdulillah...

TQ Nuffnang......walaupun hamba jarang... jarang...kadang.. kadang ( baca macam nujum pak belalang ) tapi tuan hamba masih sudi memberi hamba BE... menjunjung kasih tuan hamba....

hak hak .....

love *Tinie*

maafkan ku

Assalamualaikum...

erkkk....
punyala lama aku tak update blog....
bukan apa...kekangan masa yang tak mengizinkan...chewah.....
tapi betul...
dengan anak-anak seme demam , dengan keja opis yang tak pernah habis , keja umah lagi
ingat nak update kat umah...
tapi tak tahu kenapa pc kat umah tu problem , asal aku nak sign-in blog je terus error
pc opis plak lembab.... langsung tak leh online asyik error je
ni kebetulan line ok.. leh aku taip laju laju pastu send laju laju...
aku nak try update n3 lain secara laju laju ..tunggguuuuuu

love *Tinie*

Selasa, 20 September 2011

Nisa demam


Nisa : uuuuuuuuu shaye demammm...batuk...sheme-sheme....sebab tu ibu shaye takleh update blog..uuuuuuu

love *Tinie*

Jumaat, 9 September 2011

Citer Rayaku

Assalamualaikum....

Selamat Hari Raya korang ..huhuhu...dah lebih 10 hari raya baru hegeh hegeh nak update...macam sipuit seduitt da... nak buat camne...kemalasan yang hamat sangat ...
malas nak mengarang ..tp kat fb aku ada upload gamba sikit2 .

Tema baju raya ada pakaiajeapeyangada ...
huhuu kami laki bini pakai baju tahun lepas
anak2 je yang berbaju baru .

Tahun ni kami beraya di kampung aku di Ganu sebab adik aku nikah pada raya keempat .
Jadi banyak hari jugak la stay kat Ganu..tapi tengahari raya pertama tu aku lari kejap ke kota bharu beraya kat umah mertua , petang raya kedua balik ke ganu balik . Rasanya takder beraya sangat aku ngan family ...just pegi umah sedara mara yang dekat2 umah je.. mak ayah aku pun tak berapa beriya sangat raya sebab lebih tumpukan pada majlis perkahwinan adik aku. Citer kawin adik aku later2 lah ya...


Lastly , aku tepek gambar Nisa berbaju kurung...
sooooo sweettttt... tq kat adik aku aka cikngah nya
yang sponsor baju raya anak2 sedara dia ...


Ok lah ..sambung next entry plak...
babaiiii

love *Tinie*