Followers

Isnin, 31 Oktober 2011

Nisa dah mintak adik .

Salam Isnin...

Semoga ceria dipagi Isnin ni...walaupun ada yang moody .
untuk ceriakan hari korang , tatap lah gelagat nisa ni
haiyaaaaa..takkan nak mintak adik kotttt

love *Tinie*

Rabu, 19 Oktober 2011

wordless wednesday


Letihnya.....

Edit : aiyak ..baru perasan tarikh kat gambo tu tahun 2015..sila abaikan ekk
love *Tinie*

Isnin, 17 Oktober 2011

Perkembangan Nisa

budak mata boolat
Salam Isnin uollsss

Hari ni takde kena monday blues ..tapi kepala sakit plak... so tak dapat nak wat n3 panjang-panjang...
cuma nak citer , haritu kan aku bgtau Nisa demam...alhamdulillah...kejap je demamnya ... demam nak tumbuh gigi kot...sebab skang ni dia suka nau menggigit.. nak nak lagi kalo masa bf...ada ke dia pi gigit pastu dia tarik n****e aku...tak pasal2 kena babab montot...

satu lagi perkembangan dia...dah boleh capai satu2 barang ...kalo sebelum ni kita kena letak barang tu kat tangan dia baru dia leh pegang , tp skang ni kita cuma tunjuk je benda2  depan dia , dia leh hulur tangan amik barang tu...

banyak lagi aku nak share tentang Nisa ..tp ..later lah ye...kepala aku berdenyut gila nih ..

bye


* edit : baru perasan aku tak letak tajuk ....
love *Tinie*

Jumaat, 14 Oktober 2011

Nisa demam lagi

Nisa Cayang

Nisa demam lagi :(
semalam badan panas ...
takleh tido...
merengek rengek
cian Nisa...
Nak senyum pun malas...
Ibu , Ayah , Abang dan Kakak doakan Nisa
Semoga cepat sembuh  sayang

love *Tinie*

Khamis, 6 Oktober 2011

Ustazah Pilihan


Assalamualaikum....
Nama saya Ustazah Annisa...hik hik hik
Saya nak join Ustazah Pilihan leh tak hik hik ahukkk

love *Tinie*

Sambutan Hari Kemerdekaan dan Hari Raya Tabika Baitul Widad


Ini adalah n3 tertunggak ....lama betul peram dalam draf...nak wat camne kemalasan melanda dan masalah masalah lain . ( alasannnn )

Ini adalah masa tabika anak2 aku wat jamuan untuk sambutan hari kemerdekaan dan hari raya . Lupa plak bila tarikhnya. yang aku ingat hari jumaat.  Simple je sambutannya . cuma buat pertandingan mewarna untuk anak - anak tabika sempena hari kemerdekaan . Dan untuk hari raya plak buat makan-makan sket. Menu hari tu mee kari , kuih-kuih , buah tembikai ngan air . Seterusnya baca kapsyen je la ye..


cikgu tgh bagi ucapan. muda cikgu nya baru 22 thn
yang duduk tu pengerusi tabika ngan penaung ( yg meriba baby )

photog tak berbayar 


alamak kantoi ibu nya yang kalerkan

takde...takde...mana ada ...I tulun tunjuk cara mengaler jewww
si abang.... orang last siap mengaler...dapat no 3

hadiah untuk pertandingan mewarna

hensem kan budak ni...baru 4 tahun tapi macam 6 tahun
nama dia Aniq

Juri profesional tgh buat penilaian
heheeh .takde la...itu ayah 3 beradik baju pink tu

tengok...tengokkkk...ada kakak tolong kaler tak aci tauuu

para ibu ngan cikgu ..yang belah kiri tu
isteri big boss , cikgu jugak

Ecah ngan kawannya..Syifa
dah jadi mcm anak aku jugak.sbb dia panggil aku mama

Abang dapat no 3 , adik dapat saguhati .
adil la tu


takmo lepas hadiahnya
 
duit raya pun dapat tuuu


ok...see u nexttttt n3...

love *Tinie*