Followers

Khamis, 16 Ogos 2012

Pendengki

Nisa pendengki.... dia tak bagi aku tengok tv... nak suruh aku mengadap
muka dia je laaaaa 

love *Tinie*

Khamis, 9 Ogos 2012

iftar ke 21

Ini adalah juadah iftar semalam. Bukan juadah pun.. kuih je.. kalo lauk pauk berbuka tu. takyah tunjuk kot. simple je aku masak. aku wat ayam masak kicap ngan telur dadar. Senang . Puding jagung tu aku wat sendiri dengan niat nak bagi kat jiran. Dah banyak kali dia asyik hantar juadah kat rumah aku tapi aku balas ngan pinggan kosong. heheheh segan gak aku. asyik kita menerima je kan. Apa kata kali ni kita memberi pula.

Puding jagung resepi cilok kat MyResepi
Roti john ni bukan aku yang beli.. tapi anak aku si Ecah pi amik kat Surau. Balik-balik dari surau nahhh.. sebantal panjang roti john dia hulur kat aku.... adeiii . dia kata orang tak ramai terawih kat surau, tu yang dia amik tu. hmm rezeki... makan je le . sedap gak tapi pedas sangat.

Hari ni nak buat kuih apa plak ek ? Eh....:p

love *Tinie*

Rabu, 8 Ogos 2012

setel

ok.. aku rasa masalah pc kat opis ... sebab kat umah ok plak... tak pun sebab aku tukar template dan remove segala yang ada dlm blog ni kot... tak pe sat gi aku try test godek lagi ... love *Tinie*

HELP ! TULUN !!

Mintak tolong korang komen sket.... tengok blog aku ni ok ke tak.... helpppppp!!!!

love *Tinie*

OK STRESS TAK HILANG

BARU JE TADI AKU WAT N3 PENGHILANG STRESS ... SKANG NI AKU MAKIN STRESSSSSSSSS..

SEBABNYA.... BLOG AKU DAH TUNGGANG LANGGANG... AAAAAAAAAAAAA


love *Tinie*

penghilang stressssssss

Penghilang stressssssssss ... dekat-dekat raya ni macam masalah kerja yang melanda ... Jadi untuk hilangkan stressssssssssss tu ..moh la kita tengok gambar tucen-tucen yang comel ni...aku pinjam kat blog AbangNara




Ini betul-betul stresssssssss ni


tucen masak kaserol ..bleh ?

arkkk tulunnnn
love *Tinie*

Wajah baru Nuffnang


hensem gak wajah baru Nuffnang nih... aku pun tak abis godek lagi
love *Tinie*

Khamis, 2 Ogos 2012

Berkat Ramadhan . Abby dah berbaik dengan Norman dan Memey

suka plak aku tgk pic ni . kredit to nescafeais


Abby dan Memey 

Bagus la kalau seme dah berbaik . Berkat bulan Ramadhan . 


love *Tinie*