Followers

Khamis, 27 Disember 2012

Update sket sket

Haluuuuu. Assalamualaikum.... kembali bersiaran setelah lama menyepi...cewahhhh .... dah nak abis tahun baru nak update , yappeddaa.... nak wat camner , bz ngan keja... ni dah slow down sket..tp masih bz lagi ..

Sementara tak berapa bz ni aku update la sket2 .... 1st sekali mesti la update pasal makcik ni kan.. sapa lagi si bongsu Nisa la.  .. makin membesar dengan jayanya... umo dia skang dah 1 tahun 7 bulan... mcm-mcm dah pandai ... contohnya,... tengok bawah ....

Dah pandai bergaya 


dah pandai memanjat grill ...aduuuu x padan pompuan...

mana taknya ... ada geng.. si kakak la 

kalo kuar rumah mesti cari tudung... alhamdulillah ..

skang ni dah anta ke taska..pengasuh dia dah pindah :(
Aku dapat tau dari makcik kat taska tu .. skang ni dia kepala gengster kat sana ... amboi ko...masa mula2 anta bukan main...melalak - lalak.. malu-malu... sekarang...xde dah malu-malu...dia plak yang over....

tu je dulu kot... nanti aku update lain plak ek... 

tata..

love *Tinie*

Khamis, 13 Disember 2012

Masih BZ

Assalamualaikum....

Lama betul aku tak mengaruk kat sini kan ?  Bizi sangat sangat sangat sangat ,.....  bz dengan SKT nya , LNPT nya orang gomen tau le... pastu tambah lak ngan sistem HRMIS nya...mana yang nak declare harta , nak update personel data , update itu , update ini ... pastu campur ngan orang nak interview pangkat , sampai kan aku stress giler... kalo korang baca kat fb aku tau le.... sampai aku tulis stress tahap nak masuk bawah meja je... huhuhu.... lagi stresss bila aku nak update blog tak bleh.... ntah apa masalah ntah ...tiap kali aku nak wat new entry mesti lama giler pc aku nak loading... tu yang  tak berupdate tu...

K lah... aku nak sambung wat keja lagi..tata titi tutu

love *Tinie*

Takziah kepada keluarga blogger ira82

Dikesempatan ini nak ucapkan takziah kepada keluarga blogger Ira82 yang mana Ira telah meninggal pada 8 Disember yang lalu ..pada usia genap 30 tahun . Serius..aku sendiri terkejut dengan pemergian arwah. Arwah meninggal dalam tidur . Arwah juga merupakan bekas jiran aku semasa aku tinggal kat kuartes bandar sultan sulaiman .

Arwah pergi meninggalkan suami , blogger blues budak utara dan seorang anak berusia 6 tahun .

semoga Allah mencucuri rahmat keatas roh nya .

Al-fatihah

love *Tinie*