Followers

Khamis, 10 Januari 2013

Top 5 ABPBH 2012 , Ramalan ku

Semalam dah diketahui senarai Top 5 bagi Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 ( ABPBH 2012 ). Siapa pilihan korang ? bagi aku ini lah yang aku pilih ( ramalan je ) 

Artis  Baru Lelaki Popular   : Aiman Hakim Redza

Artis Baru Wanita Popular :  Emma Maembong 

Artis Duo / Berkumpulan : Najwa Latif dan Sleeq

Penyanyi Lelaki : Aizat Hensem 

Penyanyi Wanita : Shila Amzah ( saja letak gambar couple..suka tengok )

Pelakon TV lelaki popular : Aaron Aziz

Pelakon TV Wanita popular : opkos Izara Aishah


Untuk kategori Pelakon Filem Lelaki Popular ni aku susah sket nak pilih antara dua iaitu

Aaron Aziz

atau 


Zizan Razak 

Pelakon Filem Wanita Popular : Maya Karin 

Artis Komedi Lelaki Popular : Zizan Razak


Artis Komedi Wanita Popular : Didie Alias 

Kategori ni pun aku susah nak wat pilihan : Pengacara TV lelaki popular 

Faizal Ismail 

atau 

Zizan Razak 


Pengacara TV Wanita Popular : Fafau 

Untuk Kategori Penyampai Radio Lelaki dan Wanita tu tak de orang lain dah

FBI dan Fafau , tapi kalo Ag pun aku suka 


Untuk kategori Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2012 aku pilih 

ZIZAN RAZAK

Keputusan sebenarnya kita tunggu 7 April 2013 nanti ...
pic kredit to gugil ..

love *Tinie*

Rabu, 2 Januari 2013

Jamuan Akhir Tahun

Assalamualaikum... Selamat Tahun Baru 2013. Macam mana dengan tahun 2012 korang ? ok tak ? 
Bagi aku tahun 2012 ni macam - macam pengalaman yang aku dapat.. pahit manis suka duka..   hmmmmm biarlah... yang lepas tu lepas lah.. biar aku sorang je yang ingat ... 

Ok lah , 1st entry untuk tahun 2013... Opis aku  ada wat jamuan akhir tahun ..hiks...macam jaman sekolah plaks ada jamuan akhir tahun .. Jamuan ni diadakan pada hari Isnin lepas ( 31/12/2012 ) dekat pantry opis jer.. kitaorang collect duit 10 hengget sorang .. 

antara juadah yang ada .. ( ada roti jala ngan meehoon sup , lupa nak snap )

Acara dimulakan dengan bacaan doa..

yang duduk tu big boss , 2nd big boss ngan small boss

Hepi belated besday to big boss 
makan-makan...

Tu je lah .. ada lagi gambo tapi kat hp member..nanti kalo ada aku tambah lagi..


love *Tinie*